Projekt hundhus

Nu när vi hade avslutat projekt hundgård så var det dags för nästa, ja alltså projekt hundhus och det är lite svårt att föreställa sig nu när man nästan har det färdiga resultatet att det från början såg ut så här 🙂

DSC_0901 (2)

Hasse har lagt många timmar här och hela tiden sagt att han inte kan snickra och jag är övertygad om att han ljuger eller vad tror ni? 😉

DSC_2176 (2)

Jag kan iallafall hittills inte vara mer nöjd, tycker att slutresultatet är kanon och nu fattas bara lite mer tak, lister samt färg på väggarna så kan vi i stort sett kalla det klart! Och idag plockade vi fram skinnsoffan och fåtöljen..

DSC_2171 (2)

..som vi sparat för just detta ändamål och sessan var inte sen att inta sin plats medan hennes tjänare fortfarande skurade på hennes tron 😉 😀

received_10155116057843136 (2)

Ja jag tror att även tjejerna är nöjda med detta och kommer att ha det supermysigt här inne när höstens vindar viner och regnet smattrar mot rutorna! Och deras matte kommer inte att ha riktigt så dåligt samvete när hon lämnar dem här under en arbetsdag, det måste väl vara det som kallas en ”win-win-situation” eller? 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »