32 anmälda eurasier!

Ja kan ni tänka er?? Hela 32 eurasier anmälda till vår träff i dagsläget och det kommer troligtvis att bli fler!! Helt fantastiskt med erat gensvar från hela vårt land och grannland också för den delen och jag är så tacksam och glad, ni är underbara ska ni veta ❤ 😀

Och med en dryg månad kvar till vår eurasierhelg i Överlida så är programmet i stort sett spikat, visst kan någon ändring fortfarande ske men den blir inte så stor så att jag inte redan nu kan släppa innehåll och hålltider för lördagen :). Jag har jobbat en hel del i mina försök att få någon som kom och föreläste om pälsvård för oss eftersom det har varit ett önskemål men tyvärr så gick det i stöpet. Så istället kommer årets träff ligga mer på aktivering av våra hundar och det är ju inte fel det heller hoppas jag? Och det några uppslag måste jag ju ha kvar för nästa års träff eller? 😉

Fredagen, som är de flestas ankomstdag, är sig lik från åren innan, vi tar en gemensam promenad när alla har kommit och har sedan en trevlig kväll ihop :). Lördagen startar i år lite tidigare, ja redan kl 9,00 eftersom vår uppskattade canineopat Marie-Louise har fått många bokningar och vill kunna ge alla och envar gott om tid.

Så varsågoda, här kommer lördagens aktiviteter och hålltider:

  • Kl: 9,00;  Canineopat Marie-Louise tar emot sin första kund och jag kommer att informera er som bokat om turordningen för era hundar till henne.
  • Kl: 10,00: Anna Frisk håller i kontaktövningar och introduktion till rallylydnad (med klicker för de som vill prova på det, så ta med egen klicker om du har men jag har även några att låna ut)
  • Kl 12,00 Lunchdags för både två- och fyrbenta 😉
  • Kl 13,30: Anna kör en mycket uppskattade repris från förra året, ring- och socialträning anpassat för just vår fina ras
  • Kl 16,00: Överlidahunden 2016. Vår alldeles egna skojutställning helt utan kläm, känn och kritiker, tanken är att vi bara ska ha kul tillsammans och som tidigare har vi en valpklass 4 – 12 månader samt en vuxenklass 12 månader och uppåt. Och årets eminenta domartrio består av Kicki Svalin, Charlie Ahl Ludvigsson & Hasse Dyberg assisterade av duktiga ringsekreteraren Malin Nilsson. Rosetter till bästa valp/bästa vuxen samt goodie-bags till alla oavsett om man är med på utställningen eller inte!  Och det är minst lika spännande varje år att se vem som charmar domarna bäst, något som Linux & Glamour gjorde alldeles utmärkt förra året 😉

241

211

  • Nytt för i år är att Kicki Svalin kommer att ha ett litet tält med försäljning av hundtillbehör och betalning med swish eller kontanter är vad som gäller där.
  • En enklare agility-bana kommer även i år att finnas tillhands att testa under hela dagen för er som vill.
  • Dagen kommer som brukligt att avslutas med en gemensam grillkväll vid långbord och vi kan bara hålla alla tummar och tassar att vi även i år blir bortskämda med ett så fantastiskt väder som vi hade förra året 😉 🙂

305

Söndagen är ju hemresedag, många har ju rest långt och behöver ge sig iväg tidigt och just av det skälet finns inget inplanerat men träffas och prata kan man ju alltid göra ändå eller? ;). Detta var allt jag hade i dagsläget men jag kommer att återkomma med lite mer information när det närmar sig 🙂

Och med detta tackar jag för mig med lite bilder på bland annat en trött sessa..

2016-08-14 00.40.19

..en spejande söt nakenfis..

2016-08-14 00.39.54

..samt ett undrande lakritstroll 🙂

2016-08-14 00.41.09-1

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »