Bushwalk & Sunset Game Drive

Dagen efter vi anlände till Pestana var det dags för en ”Bushwalk” i gryningen tillsammans med vår ypperliga guide Arthur!

dsc_2339-2

Promenaden gick på rad med max 2 meters mellanrum i en privat park för en lektion i allt från bajs till bohålor ;). Inga djur i sikte denna gång och det var inte meningen heller, tanken var att vi skulle lära oss lite mer om djur och natur omkring oss, de vilda djuren fick vi i massor senare på dagen istället. Naturen var väldigt karg och färglös som synes..

dsc_0020

dsc_0025

Men har det inte regnat ordentligt på 3 år så kan man inte vänta sig nåt annat heller för den delen.

Framåt eftermiddagen var det åter dags för att äntra safaribilen för en ”Sunset Game Drive” vilket innebar en tur i samma park för att förhoppningsvis äntligen få se lite vilda djur och den förhoppningen infriades minsann 🙂

dsc_0060

dsc_0029

dsc_0087

dsc_0091

dsc_0097

dsc_0090

När det började skymma stannade vi vid en liten sjö för en ”Sundowner”, med andra ord en drink i solnedgången serverad från flaket av allas vår toppenguide Arthur 🙂

dsc_2362-2

När mörkret lagt sig så vände vi åter till våran lodge för en god natts sömn, ja en spännande heldagstur i Krugerparken väntade ju dagen efter och det var något som innebar uppstigning redan vid 05,15! Men vad gör man inte för att till exempel få se dessa djur i full frihet?

dsc_0199

Men mer om vår fantastiska safaritur i nästa inlägg, som förhoppningsvis kommer imorgon 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »