En prickig eurasier!

Ja än är inte undrens tid förbi, tänk att det helt plötsligt kan bli en helt ny färg på en eurasier och det prickig också! Men med tanke på att eurasierns färgnyckel har funnits med ett bra tag så kanske det är dags för lite nytänk eller vad tycker ni? 😉 😀

2016-10-24-21-29-36

Eller så handlar det helt enkelt om att Jill kände för en liten förändring och det kan man ju känna igen sig i. Nu kanske jag inte rullar mig i löv för att känna mig lite fräschare men vad vet jag, det kanske är grejen, betydligt billigare än ett besök hos frissan iallafall ;). Och kanske Zelda tänker likadant när det kommer till hennes gräsätande, hon har ju väldigt fina tänder för sin ålder, hm…är jag nåt på spåren tro? 😉

2016-10-24-21-32-55

Kanske får testa detta, vita tänder tackar man ju inte nej till menar jag och med tanke på min minst sagt avoga inställning till tandläkare så kan det helt klart vara värt ett försök 😀

Även Tindra hängde på Jills variant på förändring men med en betydligt försiktigare framtoning, ja så försiktig att ni säkerligen får titta noga för att se den 😉

2016-10-24-21-22-25-2

Ett ensamt litet löv under höger öra, ja det är till att vara diskret men det vet vi ju alla, ”less is more” 😀

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »