Det kunde gått riktigt illa!

Ja usch, igår så hände det en lite otäck incident med Zelda som lyckligtvis slutade väl men det var långa sekunder kan jag tala om innan det löste sig! Saken var den att vi var på stranden i Kalv för lite fri lek, något som vi säkert gjort hundratals gånger innan och säkerligen gått på denna spång ner till en av stränderna nästan lika mycket..

2016-12-28-22-15-53

Det har aldrig hänt nåt innan och jag trodde inte i min vildaste fantasi att det skulle kunna hända nåt här men så fel jag hade! :(. Zelda lyckades på något sätt fastna med höger has i denna lilla glipa mellan brädorna på typ 1,5 cm. Hur är det möjligt egentligen? Visst är hon en späd tjej men inte så klen, jag menar, hennes haser är ju kraftigare än 1,5 cm i omkrets så jag fattar nada?? Men oavsett, fastnade gjorde hon och där stod jag på knä med ena armen framför henne för att i möjligaste mån hålla henne still och undvika ryck samtidigt som jag med höger hand  försökte att lirka loss hennes has under tiden som hon skrek och högg i smärta :(. Långa svettiga sekunder tickade förbi och jag minns att jag tänkte att hur i hela friden ska jag kunna ringa efter hjälp med båda händerna minst sagt upptagna? Men precis när paniken började göra sig påmind hos mig så kom hon loss lika fort som hon fastnade. Ingen aning om hur men lättnaden var otroligt stor att hon var fri och som det verkade oskadd. Lyckligtvis ingen hälta överhuvudtaget och bortsett från lite ömhet just över hasen så var hon ”fit for fight” igen :). Efter denna otrevliga episod som dock slutade lyckligt så var promenaden över för denna gång, ville ju inte riskera något såklart så tur då att jag tog rejält med foton innan 😉

Lilla olycksfågeln Zelda ❤

2016-12-28-22-00-54-1

Ingen aning om vad hon spanar in här egentligen men det är bara att tacka och ta emot ;). Ungefär som här då tjejerna tävlar om att stå på stenar, en aktivitet de vet lönar sig 😉

2016-12-28-22-01-12-2

2016-12-28-22-01-18-3

Men en aktivitet som någon i gänget hängivet ägnar sig åt oavsett belöning eller ej är bad ..

2016-12-28-21-58-01

Ja detta kommer inte som någon överraskning för er flitiga bloggläsare, ni vet ju vid detta laget att i Jills värld är det alltid badväder oavsett årstid och då är man alltid redo 😉

2016-12-28-22-03-07-1

Ja starten av denna promenad blev härlig men slutet kunde jag gott varit utan!! Men det är bara att vara tacksam för att inget hände och att Zelda mår toppen igen 🙂

Med detta tänker jag ta det säkra före det osäkra och önska er alla ett Gott nytt År redan nu då jag inte vet om tiden räcker till för något blogginlägg imorgon 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized