Då var det bestämt!!

Japp, 2017 kommer att bli ett sjujäkla bra år, bara så att ni vet! 2016 har jag inga som helst bekymmer med att skicka all världens väg in i glömskan och nu istället bestämma mig för att 2017 kommer att bli ett guldår med tre stora ”hundhändelser”! Nummer ett av tre, utan inbördes ordning, denna sessa kommer äntligen att få glänsa i veteranringen 😉

kitunes-perdita-2

Nummer 2: Valpar i huset måste det ju bara bli för nu måste det väl ändå våran tur eller? Vi har ju väntat och längtat så länge efter ett gäng ulltussar och då mer än gärna någon i samma färg som Jill ❤

picmonkey-collage1

Nummer 3: Tindra ska äntligen ro hem det sista certet efter att ha varit nära så många gånger, speciellt under våren 2016 då det blev flera btkl-placeringar samt ett ärofyllt reservcert i Roskilde. Så 2017 är det året som vi äntligen kan lägga till titeln SE UCH framför fina tjejens namn, som sagt, det har jag bestämt 😉 🙂

013

Ni kanske tycker jag är lite småtokig som bestämmer om både ditt och datt men det kan jag leva med för med ett positivt tänkande kommer man riktigt riktigt långt och ja precis, det har jag också bestämt 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Jag vill minnas att det var Kristina Lugn som sa något i stil med att hon tyckte att man aldrig skulle oroa sig i onödan.Det är mycket bättre att ta ut glädje i förskott för då hade man ju i alla fall varit glad då om det nu skulle misslyckas. Det ligger en del i det! 🙂