Vilken besvikelse!

Tror inte det finns ord egentligen för vidden av besvikelsen som Jill upplevde idag! Och det på allra bästa rastplatsen också till råga på allt! Ja kan ni tänka er? Sjön är för tillfället inte tillgänglig för bad och för er som är trogna läsare känner till Jills förkärlek för att bada och därmed förstår vilken katastrof detta är i hennes värld ;). Och hur tacklade hon detta tro? Jo, först måste det ju dubbelkollas noga att det säkert är is och inte vatten…

dsc_0047

..som sagt, noga var det 😉

dsc_0057

Och när hon hade säkerställt att det inte fanns några badmöjligheter denna gång så måste man ju hitta på andra sätt att göra av med energin, som till exempel ligga i bakhåll..

dsc_0024

..på en intet ont anande Tindra 😉

dsc_0004

Och detta bakhåll ledde till ett eurasier-ryck som slutade i lek på stranden 🙂

dsc_0040

Följt av ett välbehövlig paus..

dsc_0043

..innan det blev full fart ut på udden..

dsc_0011

..för lite spaning..

dsc_0031

dsc_0029

..och en udda vattenpaus, ja varför göra det enkelt för sig? 😉

dsc_0025

Hihi, ja tänk bara om Zelda hade fått en liten puff i rumpan här, hade nog inte varit så populärt skulle jag tro ;). Och inte det att försöka sno Jills pinne här heller, den ser ut att ligga i säkert förvar mellan hennes tassar 🙂

dsc_0026

Ett sista strandhäng innan vi gick tillbaka till bilen..

dsc_0033

dsc_0052

..men inte åkte vi direkt hem inte, nej det blev en tur till lantmännen och där gjorde jag världens klipp, dessa tapetrullar för 99 kr styck!

dsc_2810

Just dessa tapeter har jag gått och sneglat på ett tag men har tänkt att det är bäst att vänta lite tills jag säkert vet när snickaren kommer och nu med facit i hand, vilken tur alltså att jag gjorde det! Halva priset på alla tapeter är ju inte helt fel om man säger så, just när man ska renovera hall och datarum, det kallas flyt det 😉 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Du är helt suverän med kameran och ditt berättande var en stund sedan jag tittade in men alltid lika kul 😉 Jill är så lik min Whilda så jag titta till extra när jag såg bilden på FB 😉 Kram från oss