Bloggstiltje..

Det är glest mellan inläggen här nu som ni säkert märkt. Jag har helt enkelt tappat lusten att skriva, inte för att det inte händer något men skrivarglädjen är som bortblåst och jag har lite svårt att hitta den igen.

imagescab2r484

Men just idag när snöflingorna faller tätt utanför köksfönstret kände jag för att dela med mig lite om veckan som varit. En vecka fylld med bland annat de vanliga promenaderna..

dsc_0093

2016-10-24-21-22-25-2

2016-10-31-22-18-32

..som alltid är lika mysiga samt en renovering av bland annat vår hall som redan nu visar en stor förbättring tack vare Tore & Anton på T.Hus i Kinnared 🙂

picmonkey-collage1Nu väntar den sista tapetseringen ovanför pärlsponten på måndag men det är inget snack om att redan nu är hallen otroligt mycket ljusare, precis det jag eftersträvade 🙂

Och lika positivt som veckan startade lika negativt slutade den i torsdags då vi var hos veterinären med Tindra.

dsc_0019

Dock inget akut men när hennes blodprover visar på höga kreatininvärden (njurvärden), protein i blodet samt en lätt förhöjd sänka (infektionsvärde) så blir såklart mattehjärtat väldigt oroligt 😦 . Orsaken till vårat besök hos veterinären var att Tindra inte varit sjuk  MEN uppvisat ett superstressat beteende som inte är likt henne och jag trodde då att det kanske var hennes hypotyreos som spökade igen. En för hög dos av Levaxin kanske som gör henne speedad? Tyvärr inget besked på detta än men summa summarum, efter ett 2-timmars besök hos veterinären som inkluderade alla sorters blodprover, röntgen u.a samt urinodling så har vi fortfarande inget svar förutom det ovanstående. Tindras medicindos är iallafall halverad under tiden vi väntar på resterande provsvar som kommer på måndag och jag hoppas verkligen då att vi kan få några svar på vad som felas med vår underbara Tindra tok ❤

dsc_0095

Snön fortsätter att falla vackert utanför fönstret här, ett härligt foto-tillfälle egentligen OM man nu hade haft sina pälsklingar hemma men inte då! De ska leva livet som storstadshundar hos Cilla & Mikael tills imorgon, med andra ord är vi ”barnfria” och det känns mycket konstigt men framförallt är det väldigt tyst och tomt här hemma nu!! Dock tror jag de får en spännande mini-helg med mycket nytt att utforska, för att inte tala om alla ”pee-mail” som väntar på att läsas 😉

030

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized