Lite smått & gott!

Jag har ju blivit lite lat med att skriva här, mest för att jag tycker att vår vardag inte är så värst spännande för er att läsa om men någon gång får man ta sig i kragen och bevisa för er att vi lever 😉 .

Och vad har hänt här de senaste dagarna tro? Jo, Tindra har äntligen, sent om sider, börjat löpa…

DSC_0016

Bara att hoppas att hon nu drar igång de andra två också så att vi någon gång kan planera in vår eurasierträff som vi brukar ha vid den här tiden på året. Så där har ni anledningen till att varför den hittills lyst med sin frånvaro, ja jag menar, att ha en eurasierträff med löptikar inblandade är ingen höjdare precis. Om man då inte ser det ur en handhunds synvinkel då alltså 😉 . Men förhoppningsvis kan vi inom ett par veckor släppa ett datum för som är sugna på en träff här hos oss i vår igen 🙂

Annars är våren verkligen på g här, helgen som gick var ju helt underbart varm och solig, inte konstigt alls att det blommar både här och där nu 🙂

 

DSC_0062 (2)1

DSC_0060 (2)

Som sagt, Zelda har ju inte heller börjat löpa än, ett faktum som har inneburit att hon varit betydligt sämre i sin EPI, eller jag tror att detta fördröjda löp är boven i dramat iallafall. Hennes nummer två har i omgångar varit betydligt sämre och hon har som ett resultat av detta tappat lite i vikt 😦 . Jag har testat alla möjliga tips men får ändå inte riktigt till det så imorgon blir det ett besök till veterinären för att kolla upp sessan i fråga ❤

080 (1)

Även Tindra ska få träffa veterinären men där handlar det inte om något mer dramatisk än det årliga blodprovet för att kolla hennes TSH-värden 🙂

Men efter regn kommer solsken som ju alla vet och för vår del så handlar det om en stolt matte som öppnade senaste Eurasierbladet…

DSC_0759

Våran ”lilla” Jill hamnade på en hedrande 5:e plats i ”Årets utställningseurasier 2017” och jag kan inte vara mer stolt över våran tjej ❤

070 (3)

Så nu får vi se vad detta året kan leda till utställningsmässigt? Det började ju himla bra med ett BIR på My Dog i januari så förhoppningarna finns ju där såklart 😉 🙂

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Japp, ska börja kommentera mera nu, vet ju själv hur kul det är att få kommentarer. Vad duktiga ni är du och Jill ❤ Hon är sååååå fin, men dina 2 andra hundar är fina dom också så det så. Kramizar min mentor från Tokmonkan ❤