Repriser är inte dumt!

En återigen mycket varm dag har här nästan passerat och jag hann inte mycket mer än hem för att hämta tjejerna innan vi gav oss av till ytterligare en tur till fårhagen, ja det gäller ju att passa på innan de rättmätiga fårskallarna gör sin entré 😉 . Men innan dess så kan tjejerna här i full frihet få sträcka ut ordentligt…

DSC_0002 (2)

..plaska runt i Kroksjön..

DSC_0028 (2)

.. eller varför inte bara spana in omgivningarna? 🙂

DSC_0045 (2)

Väl hemma igen så valde badkrukan nummer ett att också svalka av sig men då på det torra sättet 😉

DSC_0017 (2)

Ja enligt sessan så är det betydligt bättre att ligga i skuggan och låta vinden blåsa över magen än det att blöta ner sig 😉 . Och medan Zelda låg där och gottade sig tog jag mig en tur i trädgården med kameran 🙂

DSC_0024 (2)

DSC_0018 (2)

DSC_0025 (2)

Som ni ser så börjar det spira både här och där i trädgården och som hobbyfotograf så tar man såklart varje tillfälle i akt att föreviga detta. Och speciellt då när solen skiner och det sveper ljumma sommarvindar runtomkring en, då vill man minsann aldrig gå in igen 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Åh skönt o svalka sig med ett bad 😊
    Min tyckte de var superkul o simmar förra sommaren så när vattnet blivit varmare ska han få ut o simma i sjön.

    Fins bilder du tagit 😊