Lördagsgodis på en torsdag!

Ja ibland får man vara lite ”wild and crazy” och överraska tjejerna bara sådär och det med något som de aldrig fått innan, färskt revben från hjort! Nu brukar ju inte eurasier direkt vara kända för att kasta sig över okända saker med frisk aptit. Nej, allt nytt möts oftast av en viss skepsis här men hjortrev verkade faktiskt inte klassas som något som de trodde kunde förgifta dem, ja iallafall inte hos de äldsta 😉

Zelda tog snabbt sitt hjortrev och försvann ut på gräsmattan för att i möjligaste mån hitta en bra privat ”tuggplats” 🙂

DSC_0002 (2)

Och Tindra likaså, dock skulle revet rullas lite på innan hon njutningsfullt tog sig an sitt byte 🙂

DSC_0015 (2)

Men sen har vi den där Jill som då aldrig ska göra som de andra två! Först när jag höll fram hennes rev så nosade hon bara lite på det för att sedan titta på mig med en mycket fundersam min. Men efter lite trugande så tog hon till slut revet i munnen, gick ut även hon men släppte det illa kvickt på gräset…

DSC_0003 (2)

Nu tog en lång stunds nosande sin början, varvat med blickar mot de andra; ”Är ni säkra på att detta verkligen ätbart? Och hur gör man isåfall?” Tillslut så föll hon till föga och bestämde hon sig för att testa, dock med en mycket stor skepsis 😉

DSC_0009 (2)

Så efter lite om och men så blev det iallafall tillslut ett unisont ja till hjortrev och det var ju en himla tur eftersom jag fortfarande har ett halv kilo kvar i frysen 😉 . Dock ska det bli intressant att se om samma visa upprepar sig när jag istället erbjuder dem revben från kalv, ja jag skulle ge höga odds för det iallafall 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized