Bada eller inte bada?

Ja det har varit den stora frågan som har spökat i mitt huvud de senaste dagarna och objektet för funderingarna har varit Jill. Hon fortsätter ju envist att ”duttefälla” och eftersom Eurasierspecialen väntar på lördag så har jag velat fram och tillbaka i frågan OM jag vågar bada henne? Inte så himla kul att komma på en specialutställning med en nakenhund men samtidigt inte roligt att visa upp en hund med gråa tussar lite här och var i pälsen heller för den delen 😉 . Men man måste ju våga leva lite farligt ibland så i förrgår var det premiär för användningen av mitt nya trimbord, något som mycket skeptiskt inspekterades på avstånd 😉

DSC_0788 (2)

Hihi, ja de fattade precis vad som väntade så det krävdes lite allt lock och pock för att först få dem in duschen för att sedan blåsas torra ute. Ingen höjdare hos någon av dem om man säger så även om de alla tog det hela med upphöjt lugn, bokstavligt talat 😉 😀

DSC_0790 (2)

Och till min stora lättnad så gick badet och blåsningen av Jill alldeles utmärkt! Visst åkte det en del päls men det blev absolut inte någon nakenhund kvar av henne iallafall som ni ser 😉

DSC_0003 (2)

Ja detta bad var väl egentligen det mest intressanta som hänt här de senaste dagarna. Annars har vi tagit våra sedvanliga promenader, fast nu istället betydligt senare på dagen för att i möjligaste mån undvika den värsta värmen..

DSC_0797 (2)

Njutit av de nyutslagna syrenerna..

DSC_0796 (2)

..ja jag då alltså. Tror inte tjejerna uppskattar dem som jag utan det finns andra saker som är betydligt bättre i deras värld, som detta att t.e.x mycket noggrant slicka rent någon annans matskål 😉 😀

DSC_0793

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Haha ja det där med att slicka rent någon annans matskål känns igen. Det ska dubbelkollas många gånger så att den verkligen är tom!