Team Keeurasier på vift

Om man nu tar med ett gäng hundar på promenad och då av olika raser, som t.e.x Keeshound samt Eurasier, då måste väl ändå slutresultat bli ett gäng Keeurasier eller? 😉 . Fullt logiskt, iallafall i mina öron, eller vad säger ni alla? Och ovan nämnda team var idag på vift på Backa Loge som idag visade sig från sin allra bästa sida i höstsolen 🙂

DSC_6197 (2)

DSC_6194 (2)

Ett, och då med risk för att vara tjatig, återigen ett fantastiskt höstväder som var som gjort för en långpromenad på detta underbara ställe. Jag och Sivan njöt av omgivningar och solen medan Keeurasier-teamet till största delen fokuserade på Fegen-sjön, ja där har verkligen Jill fått konkurrens om titeln ”badankan nr 1” 😉

DSC_6154 (2)

DSC_6168 (2)

DSC_6180 (2)

Och undrar om hon egentligen inte blev lite chockad över detta att inte vara värst i vattnet för en gångs skull? Hon var iallafall lite avvaktande i början..

DSC_6164 (2)

..men det varade inte länge som ni ser 😉

DSC_6182 (2)

DSC_6183 (2)

Ett mycket lågt vattenstånd gjorde att vi kunde gå hela vägen längs sjökanten och det nyttjades friskt på många olika sätt 🙂

DSC_6179 (2)

DSC_6147 (2)

DSC_6123 (2)

DSC_6144 (2)

Många besök ner till sjön blev det men även några strandhugg här och där 😉

DSC_6172 (2)

DSC_6131 (2)

DSC_6109 (2)

DSC_6105 (2)

En riktigt härlig promenad blev det men det tror jag nog att ni förstår och det slutade inte där, nej då! Att även avslutningsvis bli bjuden på gofika ute i det fria, kan det bli mycket bättre? Tack Sivan och hela team Keeurasier för en oslagbar eftermiddag ❤ 🙂

 

Ha det gott alla

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Hihi, fiffigt med Keeurasier 😃! Åh, lilla sessan i badet ❤️, inte ofta man ser henne där 😉