”The spitzwalk”

Publicerat den

Jag hittade denna bild någonstans ute på nätet, fråga mig inte var, men den fick iallafall mina smilband att ge sig av en bra bit uppåt 😉

FB_IMG_1535803705243

Men finns det någon uns av sanning i denna tro? Jag skulle svara ja om det handlade om Zelda när hon ska gå ut efter det har regnat, då trippar hon definitivt fram, inte alls helt olikt bilden faktiskt. Och jag tror även att hon i detta läget inte hade tackat nej till skor heller, allt för att undvika blöta tassar  😉 🙂

 

Ha det gott alla!

 

 

2 reaktioner till “”The spitzwalk”

  Tina sade :
  16 oktober, 2018 kl. 6:25 e m

  Hihi, ja smilbanden åkte upp en aning 😀. Vissa dagar har jag en sådan fröken och andra inte för då är nosen i backen 😜

  zeldatindra svarade:
  16 oktober, 2018 kl. 6:41 e m

  Haha, ja det kan sannerligen skilja sig åt 😂. En lott till dig ☺️

Kommentarsfältet är stängt.