DOGS4ALL, Norsk Vinnare

I lördags var det en betydligt bättre upplevelse på mässan! Luftig, svalt och gott om plats och jag blev därför laddad till tänderna att fota massor efter fredagens kollaps 😉 . Och det startade rätt bra..

DSC_6734 (2)

Men sedan började det gå utför med alltmer suddiga foton..

DSC_6741 (2)

DSC_6744 (2)

DSC_6747 (2)

Och ungefär här gav jag upp! Kameran ville inte alls fokusera så vartenda foto blev jättesuddigt? Ingen aning vad som hände och frustrationen var stor. Jag menar, vad är oddsen för detta? När man äntligen hade alla förutsättningar för att fota så lägger kameran av, tala om att luften fullständigt gick ur mig 😉 . Men efter lite pillande på kameran, dock till ingen nytta, var det bara att bita i det sura äpplet och plocka fram mobilen istället och ta några foton, tyvärr är kvalitén därefter men ni får ändå ett hum om vilka eurasier som var med… 😉

DSC_1184 (2)

DSC_6751 (2)

DSC_1185 (2)

DSC_1188 (2)

DSC_1189 (2)

DSC_1190 (2)

DSC_1192 (2)

Nej detta var absolut inte min helg kameramässigt, iallafall inte när det kommer till att fota alla fina eurasier, men det kommer säkert fler tillfällen och därmed min chans till revansch 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

Kategorier:Uncategorized