Våga vägra vinter!

Att vintern är på gång är det väl inget snack om egentligen när gräsmattan var täckt av frost imorse och termometern endast visade på 1,5 plus men detta budskap har definitivt inte gått fram hos alla 😉 . Varken i trädgården..

DSC_6810 1

..eller i skogen 🙂

DSC_6774 1

DSC_6785 1

Ja både färggranna blommor och kantareller vid dagens promenad med tjejerna och även smaskigt gräs tydligen? 😉

DSC_6796 1

Ganska så otippat och såklart var jag ju tvungen att bevisa detta för er genom att fota medans andra roades sig med annat 🙂

DSC_6775 1

DSC_6784 1

DSC_6792 1

Och som ni ser så har jag fått hyfsad ordning på kameran igen, ja så kan gå det när man pillar på knappar som inte ska röras 😉 . Men jag är inte helt nöjd med skärpan än eller så har det kanske mer att göra med den som trycker på knappen? 😉

DSC_6770 1

DSC_6779 1

Nu puttrar det återigen en gryta hundmat på spisen, något som det vanligtvis gör här 2 gånger i veckan men gör det att Zelda till och med får omdömet ”välkroppad” i senaste utställningskritiken så kan jag laga hundmat alla dagar i veckan 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »