Lite hussefirande

Detta firande skulle egentligen ha gjorts igår men eftersom husse i huset inte var hemma förrän efter tio igår kväll så sköt vi upp firandet tills idag istället och det funkar ju lika bra det också 🙂

3 paket blev det, varav ett inte är någon överraskning nuförtiden..

DSC_1200

En whisky-adventskalender, som även varit födelsedagspresent de senast 5 åren men är det en önskan så är det 😉 . Men det är ju inte kul om alla pakets innehåll är kända i förväg så därför blev det även ett par fritidsbyxor samt en mycket speciell kaffemugg…

DSC_1199

Precis, en emaljmugg med vår självaste Jill på, målad efter mitt foto och köpt från Bamses bollar. En web-butik som har många fina eurasiermotiv, något som kan vara riktigt farligt för plånboken 😉 . Men oavsett,  nu kan Jills husse dricka morgonkaffet med stil iallafall 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized