Man måste unna sig lite också..

Nej inte kan man städa hela dagen lång inte! Så himla kul är det ju inte precis 😉 .Visst behöver både snabeldraken och fönsterskrapan rastas ibland och när man äntligen fått det gjort så kan man unna sig något riktigt härligt efteråt, som tex att ta med sig tjejerna ut till skogen för en rejäl promenad 🙂

Att gå där i lite kyligt men samtidigt vindstilla väder är så himla skönt och bjuder på tjejerna på detta så kan det ju inte bli så mycket bättre eller? 😉

DSC_6859 1

Och om det hade varit så att man hade tagit på sig alldeles för lite kläder så hade man ju blivit alldeles varm inombords av deras livsglädje istället 🙂

DSC_6819 (2)

DSC_6847 1

Höstens alla vackra färger har nu bleknat bort, vilket gör att bilderna lätt ser lite färglösa ut. Tur då att mossa, gröna barr samt vita björkstammar fortfarande finns, för att inte tala om en rävröd Zelda som piggar upp fotot 😉

DSC_6835 1

DSC_6883 1

Men även Tindras päls börjar komma fint och den färgen kan man inte heller klaga på 🙂

DSC_6875 1

Efter städ och skog fick jag även helghandlat samt slagit in några paket till husse som snart kommer hem. Han fyllde ju faktiskt år i tisdags men eftersom han jobbar borta under veckorna får jag och tjejerna fira honom ikväll istället 🙂

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized