Tassande om natten..

Jag vet inte hur ni har det men här i detta hus så håller sig oftast hundarna nära mig, ja dagtid då alltså 😉 . Sitter jag i köket så ligger de vid mina fötter, vid teven så delar de gärna soffan med mig och för att inte tala om toaletten, där är man minsann aldrig ensam 😉 . Så därför kan man ju inte annat än att undra varför de inte följer med mig upp till sovrummet när det är dags att sova? Nej, då går de alla tre i samlad trupp till soffan i teverummet men jag hinner inte mer än att släcka sänglampan innan jag hör det första tassandet och på morgonen finner jag dem sovandes gott i sina bäddar på sovrumsgolvet. Det är som sagt inte alltid man förstår sig på dem men visst är de underbara med alla sina egenheter ❤

DSC_0095

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized