Foderomväxling förnöjer

Fodertillgången för tjejerna är härmed säkrad och det för några veckor eller så 😉

DSC_1433

Som ni ser, många olika sorter för omväxlingens skull. Tänkte att de kunde få olika sorter varje dag? Ja för detta med vikten av att byta hundfoder, och det gärna ofta, vet ju alla vi hundägare om. Det är ju den rätta vägen till ett bra hull, stabila fina magar och glänsande päls eller?

DSC_2749 (2)

April, april din dumma sill…. Om någon nu gick på detta vill säga? 😉 . Nej då, ni kan vara helt lugna! Jag har absolut inga som helst planer på att ändra fodret till tjejerna utan bilden ovan på all hundmat samt denna…

DSC_1432

.. är resultatet av en vunnen auktion och ska användas till vår eurasierhelg i september. Av erfarenhet så brukar det ju bli rätt många ”goodie-bags” att fylla menar jag … 😉 😀

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized