Inte mödan värt!

I tisdags så var det äntligen mulet ute och en lagom temperatur för en lång härlig skogspromenad med tjejerna och kanske kunde man till och med hitta en kantarell eller två? Men det gick inte riktigt som planerat! Visst, svalt och mulet var det allt men lagom som vi kom till skogen så öppnade himlens portar sig. Inte kul men har man tagit sig till skogen så går man snällt ändå, även om avsaknaden av regnkläder gjorde sig minst sagt påtaglig 😉 . Men vi traskade raskt på samtidigt..

DSC_1741

..som droppe efter droppe letande sig in i halslinningen och sakta rann nedför ryggen 😉 . Ingen höjdare direkt och inte fick jag mycket för mödan heller för den delen..

DSC_1744

Bara några stackars kantareller som kanske skulle kunna räcka till en kvällsmacka men något som jag däremot fick desto mer av med mig hem var ett gäng mycket blöta hundar 😉

DSC_1742

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized