I svampskogens skugga..

Återigen en solig och fin dag, eller nja, nästan iallafall om man bortser från åskan och regnet i eftermiddags 😉 . Men förmiddagen var fin och den tillbringade vi i svampskogens sköna skugga 🙂

DSC_1774 (2)

Och en hel del kantareller hittades i mossan även om det måste anses vara lite av en konst att gå med tre kopplade hundar mitt i skogen. För det är då konstigt?? Även om det är flera meter mellan stammarna så är det alltid någon av tjejerna som inte ska följa strömmen utan istället viker av och går vid andra sidan om stammen och koppeltrasslet är ett faktum! Någon som känner igen sig i detta kanske? 😉 . Men en del svampar blev det som synes ändå..

DSC_1776 (2)

..men sannerligen inte tack vare någon av dessa iallafall 😉

DSC_1771 (2)

DSC_1772 (2)

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized