Ett sista ryck för Kicki & Emira

Som en hel del av er redan vet så har Kicki Samuelsson som första svenska, tillsammans med sin eurasier Emira, kvalificerat sig till para-VM i agility som går av stapeln i Spanien den 22-25 augusti ❤

FB_IMG_1565155854080

FB_IMG_1565155831853

En fantastisk prestation av Kicki, speciellt med tanke på att hennes hälsa inte gör saken enkel för henne precis. Men med mycket djävlar anamma kommer man långt men det ger tyvärr inget klirr i kassan, ett klirr som fortfarande behövs till bl.a. bensin, camping och vägtullar. Kicki är otroligt tacksam för alla era bidrag som redan kommit in, bidrag som bl.a. gått till husbil, färjebiljetter och anmälan men än behövs det mer. Alla bidrag gör skillnad, stora som små! Så nu tycker jag att vi alla som har möjlighet gör ett sista ryck och swishar en slant för att hjälpa Kicki & Emira till VM i para-agility! ❤

FB_IMG_1565339213659

 

Kategorier:Uncategorized