Kolla kritiken! :D

Publicerat den

Nu är detta ett tag sedan men stoltheten är faktiskt inte mindre för det! För visst är det något alldeles speciellt med våra äldre hundar och det är inte konstigt att man blir stolt som en tupp när det även går riktigt bra på en utställning ❤ . Att de trots sin ålder ändå visar att de allt kan de där fina veteranerna! Och det var precis det som hände när vi ställde våra pälsklingar i Tvååker! Mycket fina resultat och kritiker på alla tre, trots att de lämnat pälsen hemma denna gång 😉 . Men Zelda, snart 10 år, visade verkligen var skåpet ska stå när hon blev 2:a bästa tik med reserv Nordic cert och det med en fantastisk kritik av domare Karin Sjöholm Östlund, ja se själva ❤

”Snart 10 år, mycket väl bibehållen. Välformat huvud. Vackert uttryck. Välburna öron. Mycket bra hals, överlinje och svans. Mycket bra vinklar fram & bak. Rör sig med bra påskjut och stabilitet. Mycket bra pälskvalité, men inte i bästa päls för dagen. Utmärkt temperament”

DSC_5624 (2)

Ja inte konstigt alls kanske att jag gick med ett löjligt flin på läpparna resten av den dagen och kvällen också för den delen 😉

 

Ha det gott alla!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s