Viktig info till er som bokat stuga under Eurasierhelgen 2019!

Ursäkta tjatet, men kanske finns det någon därute som missat denna viktiga info? Så därför kör jag med ”hängsle och livrem” och återigen skriver om detta! Imorgon, alltså 15/8,  är absolut sista avbokningsdag för er som bokat stuga under Eurasierhelgen! Efter det är bokningen bindande, det vill säga, ni måste betala stugan även om ni inte kan nyttja den. Vi försöker givetvis få någon annan att ta över den från vår återbudslista men det är inget vi kan lova . Sista betalningsdag för både stugor och husvagn/husbils/tält-platser är den 1/9-2019 och jag kommer att kontakta er via pm med betalningsuppgifter om ca 1 vecka.

 

Nu börjar det verkligen närma sig, bara drygt 1 månad kvar, och vi ser verkligen fram detta igen! 😀

Bildresultat för eurasierhelgen

Bildresultat för eurasierhelgen

Bildresultat för eurasierhelgen

Bildresultat för eurasierhelgen

dsc_5211-2

Bildresultat för eurasierhelgen

 

Ska bli så kul att träffa ”gamla” eurasiervänner igen men även er som kommer för första gången 🙂 . Och en liten påminnelse till er som bara tänker komma över lördagen. Glöm inte att ni måste anmäla er till mig via pm på fb eller via sms till 070-347 48 22, inte bara klicka i att ni kommer på evenemanget på facebook. Jag behöver ju veta det exakta antalet hundar som kommer att delta så att jag vet antalet ”goodie-bags” som behövs införskaffas.. Jag menar, inte vill ni bli utan en sådan här eller? 😉

dsc_2163-2

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized