Morgonstund har guld i mun?

Publicerat den

Nej, en morgonmänniska är jag sannerligen inte och ni som känner mig väl håller nog med om detta skulle jag tro? 😉 . Nej, det är minsann inte värt att reta mig då, iallafall inte innan jag fått mitt morgonkaffe men det finns vissa saker som definitivt kan underlätta en tidig morgon. Som t.e.x detta att få bästa sällskapet i kökssoffan… ❤

DSC_1786

Ja hon är allt för himla härlig denna Tindra, alias ”Skalman, alias ”Tindra tok, etc etc…. Det är precis som ordspråket säger, ”kärt barn har många namn” ❤

 

Ha det gott alla!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s