Vi kör på dubbla staket!

Ja för vad ska man egentligen annars göra när man har några riktiga utbrytarkungar i flocken? Nej, då kör man på det säkra före det osäkra…

thumbnail_DSC_1710

Kanske inte det allra snyggaste man sett men funktionsmässigt är det iallafall 😉 . Hihi, nej nu luras jag allt med mer! För inte har vi dubbla staket inte utan detta var bara tillfälligt som tur var, ett staket räcker mer än väl för att hålla våra tjejer på rätt sida staketet. Eller iallafall nuförtiden eftersom vi har säkrat upp det nya med betydligt stabilare stolpar och hållbarare nät 😉

thumbnail_DSC_1829 (2)

Som ni ser så har vi en klarblå himmel och temperaturer närmare 30 grader varmt här i Hallands inland. Så eventuella promenader får läggas till sen kväll eller så gör man som vi gjorde igår 🙂

DSC_5740 (2)

DSC_5761 (2)

DSC_5768 (2)

Men i eftermiddag kan jag tyvärr inte bjuda tjejerna på något bad eftersom andra viktiga saker väntar… 😉

thumbnail_DSC_1830

Jag har ju ett gäng ”goodie-bags” till Eurasierhelgen som väntar på att fyllas, det är väl nästan viktigare än ett kvällsbad för tjejerna eller? 😉 . Så nu väntar Gekås i eftermiddag tillsammans med bästa Malin som återigen ställer upp och hjälper till med detta ❤

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »