Det gäller att vara flexibel!

Om man nu som Jill älskar att bada så måste man ju ta tillvara på möjligheterna istället för att se hindren 😉 . Med andra ord, även om ens egen lilla pöl har övergått till issörja efter nattens kyla och snö…

DSC_1465 (2)

..så funkar den faktiskt alldeles utmärkt att bada i ändå 😉

DSC_1502 (2)

Ser dock i min värld inte direkt lockande ut om jag ska vara ärlig men Jills glädje över både bad och snö går inte att ta miste på 🙂

DSC_1513 (2)

DSC_1469 (2)

DSC_1493 (2)

Ja denna tjej är allt lite av en galenpanna emellanåt men lika värdefull ändå ❤ . Syrrorna hennes tar det dock något lugnare och håller sig långt ifrån den lilla pölen men snön är en höjdare även hos dem 🙂

DSC_1475 (2)

DSC_1525 (2)

Och på tal om snö, mycket av det som kom inatt och förmiddags har nu regnat bort men det talas om att vi kan få en ny omgång till natten. Hoppas dock de har fel för jag har ingen större lust att plocka ut traktorn imorgon igen om jag ska vara ärlig 😉

 

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized