Alltså, vad mer kan man begära?

När man sitter nyvaken på sängkanten och gluttar på gardinen och då möts av ett strålande solsken från en klarblå himmel, ja då är det minsann inte svårt att gå upp! Och det vill inte säga lite om man inte i vanliga fall är en morgonmänniska om man nu säger så 😉 😀

Och inte blev det sämre när jag stack ut näsan och kände att vinden, och det bokstavligt talat, var som bortblåst 😉 . Så det tog minsann inte lång stund innan jag och tjejerna var i skogen för att njuta till fullo av denna fantastiskt vackra dag!

DSC_1527 (2)

DSC_1538 (2)

DSC_1551 (2)

Solen värmde gott på ryggen när vi strosade omkring i skogen och nere vid sjön speglade sig den klarblå himlen i isen…

DSC_1544 (2)

Och även om isen gjorde sitt bästa för att stoppa Jill från att bada så gick det sådär. Hon löste problemet genom att först trampa sönder isskorpan och därigenom få fritt fram för att kunna bada och även kunna jaga kottar 😉

DSC_1561 (2)

Men det finns annat spännande än is och vatten i skogen, tex ”samling vid pumpen”, ursäkta, ”samling vid stubben” menar jag 😉

DSC_1536 (2)

Och har man inte snö under tassarna så funkar det även med grön & skön mossa 🙂

DSC_1548 (2)

 

DSC_1578 (2)

En mossa som dock inte bara finns på marken utan även kan hittas läckert draperad över en gren…

DSC_1601 (2)

En underbar promenad i solen blev det som synes, en promenad man kan leva länge på! Men underbart är kort och nu är det tillbaka till den bistra verkligheten. Grytorna står på spisen och pockar på uppmärksamhet och tyvärr är det bara jag här som kan ge dem det 😉

 

Ha det gott alla!

 

 

 

Kategorier:Uncategorized