12 veckor

Eller rättare sagt, 12 veckor och 1 dag är vårt lilla troll idag ❤

Och det firade vi med en premiärtur till Kalvsjön eftersom sommaren faktiskt har kommit hit till Hallands inland idag 🙂 . Jag var väldans nyfiken på vad Malou skulle tycka om sjön och om hon skulle tycka om att bada? Och svaret på frågan är väl nja. Sjön var himla spännande men inget badade än, däremot en himla massa vadande. Både i vassen..

..på stenblocken..

..och längs strandkanten 🙂

Även två av henne syrror körde på samma koncept, alltså detta med att vada…

Den tredje syrran hade dock inga som helst planer på att vada utan gav sig fullständigt hän åt sjön, mattepoäng på denna utflykt skulle jag tro? 😉

När alla var färdig-badade för denna gång så åkte vi vidare till bästa Lone, veterinär på UPH, för Malou’s 12-veckors vaccination. Och inga som helst bekymmer med varken att stå på bord eller sprutan utan svansen viftade glatt precis hela tiden. Hon är allt ett riktig litet charmtroll denna tjejen och fick massvis beröm för sin öppenhet och framåtanda, stolt matte givetvis 😉 ❤

Men dagens äventyr har nu tagit ut sin rätt och hon sover djupt på lilla verandan utanför köksfönstret, mattes lilla troll ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized