När valpen sladdar in i köket..

Och då givetvis i fullt fart med siktet inställt på vattenskålen, vad tror ni händer då om valpen i fråga inte riktigt har full koll på koordination och fullständigt missbedömer avståndet? Jo det kan jag tala om, kraschen är oundviklig! Och om någon nu undrar så är 3 liter vatten på köksgolvet minst sagt en smärre översvämning… 😉 😀

Så detta var resultat av Malou’s senaste påhitt, ja den tjejen ser verkligen till att hålla oss på tårna kan jag tala om 😉 . Men man skulle ju kunna tycka att efter en heldag på jobbet så borde energin inte riktigt vara så stor. Jag menar, hon jobbar ju både som dörrvakt..

..stallvakt..

..dock det senare med mindre smickrande resultat, ja pälsmässigt då alltså 😉

Men vissa av hennes egenskaper faller nog inte alltid i god jord. Jag tror inte hennes jobbarkompis alltid uppskattar hennes ”översittar-fasoner” 😉 😀

Fast det är ju bara min uppfattning, egentligen verkar han vara en gentleman och stå ut med det mesta för så här ser det ofta ut 🙂

Men tillslut tar det hårda arbetslivet ut sin rätt… ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized