Det luktar rekord igen!

Det fortsätter att droppa in anmälningar till Eurasierhelgen 2021 och i dagsläget har vi minst 40 hundar anmälda men jag skulle tro att vi faktiskt ligger närmare 45 stycken. Lite osäkert än så länge eftersom jag inte fått det exakta antalet av ägarna än. Så vet ni med er att ni är anmälda och inte sagt ifrån hur många hundar ni kommer att ta med er så får ni gärna säga till 😉 . Himla kul dock med detta stora intresse och även det faktum att många nya ”eurasierhelgare” har hittat till oss ❤ . Nu vet jag ju av erfarenhet att vi är ett riktigt gott gäng och har himla kul tillsammans denna helg, bara se själva nedan om ni nu inte tror på mina ord 😉

Nu hoppas vi bara att vädret även denna gång kommer att vara med oss och framförallt att pandemin har lugnat ner sig betydligt och att många av oss iallafall fått sin första spruta. Jag har nog aldrig sett fram emot denna helg så mycket som i år men det är klart, det händer ju inte så överdrivet mycket annat heller 😉 .

Och för er som nu blev sugna på att vara med, om någon nu kan motstå 😉 , så är våra stugor tyvärr fullbokade sedan länge men kolla in denna länk där jag har listat alternativa boenden i närheten. Vi har dock gott om husvagn/husbilsplatser kvar eller så går det också bra att bara komma över dagen. Sista anmälningsdag, oavsett boende eller ej, är den 29/8-2021 och ni kan anmäla er via sms på 070-347 48 22 eller via mejl på info@zetills.com

Välkomna ❤

Kategorier:Uncategorized

4 svar »