My Dog 2022? Nej tack!

När klockan nu har passerat tio så är det definitivt nattinatt här för mig, ingen kvällsmänniska här inte och inte en morgonmänniska heller nu när jag tänker på det 😉 😀 . Kolsvart utanför fönstret och termometern visar faktiskt på en minusgrad men var det en sådan här himmel innan mörkret föll så var det väl nästan väntat..

Otroligt vackra färger och helt omöjligt att motstå att fota! Så förutom hundar så är nog solens upp och nedgång näst på listan över favoritmotiv faktiskt 🙂

Men nu är det väl ändå dags för något hundrelaterat här? Kan ju inte bara handla om solens upp och nedgång eller? 😉 . Kan ju lätt bli lite tråkigt kanske så det får vi allt råda bot på nu med att säga att Malou är anmäld till en exteriörbedömning i början av december. Finns ju inte så himla gott om utställningar nu precis och My Dog går definitivt bort denna gång. Vill inte att den ska bli hennes allra första officiella utställning eftersom den både är trång, högljudd samt har på sina ställen vickande golv. Det känns inte rättvist att utsätta henne för detta och riskera att hon blir skrämd. Så vi kör en exteriörbedömning och inväntar sedan istället utomhussäsongen med spänning 🙂 . Ser verkligen fram emot att få en officiell bedömning på vår ”lilla Duracell-kanin” även om hon i mina ögon ändå är den vackraste ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »