Vattentrask för Malou

Ja det finns ingen ände på vad Malou får göra på jobbet! Idag var det studiebesök från ett naturbruksgymnasium som bl.a ville se hundrehabet och då fick hon agera stand-in i vattentrasken. Något hon aldrig testat innan och lite konstigt var det allt när trasken började fyllas på med vatten..

..och även sedan när gångbandet började gå. Något som hon högt och tydligt berättade sin åsikt om, ja hon har minsann aldrig några betänkligheter att använda sina röstresurser om man nu säger så 😉 . Men hon fixade ändå detta galant för en nybörjare får jag säga ❤

Och har man jobbat på hårt en stund så ska man givetvis ha en massa beröm ❤ innan man tar sig en paus och det sittande i vattnet. Nej, denna donna förnekar sig aldrig 😉 😀

Men nu har jag en ”slagen hjälte” vid mina fötter, ja kan ni tänka er? Dagens uppdrag har till och med tagit musten ur vår lilla ”Duracell-kanin” 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »