Skitgris ”de lux” ;)

Trots att Tindra så smått börjar närma sig sin 12-års dag finns det tydligen inga som helst planer på att föra sig med någon slags värdighet inte! Hon älskar fortsatt att rulla sig i allt möjligt och allra helst sådant som matte helst inte vill tänka på och resultatet låter inte vänta på sig, inte lukten heller för den delen 😉 😀

Men attans glad och nöjd med sig själv efter dessa aktiviteter är hon minsann, ungefär som de andra tjejerna, dock behöver de bevisligen inte rulla sig i diverse ”äckelsaker” för att uppnå samma känsla 😉

Grått och trist ute igår som ni ser, annat var det idag då tydligen kallare väder har beslutat sig för att inta Halland och därmed bjuda på sol…

Men låt er inte luras av ovan foto, det var definitivt inte så skönt som det ser ut utan snarare tvärtom 😉 . Iskalla vindar som krävde både mössa, vantar och vinterjacka trots solen. Inte vad man är van vid direkt men fotomässigt så är det såklart betydligt bättre än grått och trist så inte värt att klaga 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Sån var Sassy när vi bodde i Frankrike, hon älskade att rulla sig i koskit och fiskar som varit döda i nån vecka 🤭😝 Vi har fortfarande kvar specialshampo och spray från den tiden; ”Foxpoo” och ”Stink bomb”🤣
    Inget annat bet på det hon rullade sig i!