Ett tecken från ovan?

Jag tror inte direkt på det övernaturliga MEN när det varit helmulet från morgon till kväll förutom en halv minut på dagens promenad då undrar man faktiskt? Kanske var denna korta solstråle en hälsning från vår sessa att även om hon inte fysiskt är med oss på promenaderna längre så är hon ändå närvarande ❤

Ja inte vet jag men en tröstande tanke är det iallafall ❤

Hur mår resten av tjejerna då? Bra men jag måste säga att de är ovanligt dämpade, både här hemma och på promenaderna. Jag vet inte varför men kanske finns det en saknad även hos dem? Inte omöjligt alls egentligen, Zelda har ju funnits under hela deras livstid. Men oavsett, de hängde mest kring mina fötter idag men frisk luft fick vi alla iallafall 🙂

Jag vill avsluta med att tacka er för alla fina kommentarer, meddelande och samtal jag och Hasse fått efter vår sessas bortgång. Värmer något oerhört att veta att Zelda även har berört er under sin livstid ❤

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Det var säkert en hälsning 💗 Hundar sörjer dom också, och så har de ju också förlorat sin ledarhund så de är nog lite vilsna.
    Kramar till er alla🤗🙏

  2. Jag känner för er och även för era andra hundar ❤️
    Min hund somnade in i juni,
    Så vet att det är tufft ❤️