Nytt liv på väg <3

Trots det mycket sorgliga i Zeldas bortgång i måndags så gläds vi något oerhört över de små liven som är nu på väg. Och det är ju så det ska vara, alla fina minnen efter vår sessa bär vi ju alltid med oss ändå ❤

Malou växer och frodas, tog detta kortet på henne ikväll, ursäkta kvalitén 😉 , men bara kolla vilken go liten bebismage hon börjar få ❤

En liten tjockis börjar hon allt bli men mår bra och sover mest hela tiden. Aptiten är det heller inget fel på och nu har jag börjat fasa in valpfoder. Småttingarna i magen växer ju mycket nu så mer energi i maten behövs… 🙂

Vecka 6:

Öronsnibbarna och ögonlocken växer och täcker i slutet av veckan örongång och ögon. De yttre könsorganen börjar förändra sig i riktning till han- och honkönsorgan.. I början av veckan skiljs tårna helt, och i slutet av veckan bildas klorna. Morrhår börjar växa ut. Tarmsystemet lämnar navelsträngen och befinner sig nu placerad i bukhålan. Hos tiken ses en svag rosafärgning av bröstvårtorna, och beroende på antalet valpar i livmodern vill buken  tillta lite i omfång.

(Intresselistan för denna kommande kull är full)

Som sagt, Malou sover mycket inomhus men på promenaderna är det fortfarande hyfsat med fart, dock inte lika länge men än så länge hänger hon med de andra tjejerna iallafall 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Jag beklaga sorgen efter en älskad hund, men gläds med de nya små liven som är på väg. Ett liv slocknar och andra liv tänds.❤️