Ute & inne

Ja det sammanfattar rätt väl våran dag här! En kort liten sväng ut i förmiddags för att testa på lite nysnö och det var både läskigt och spännande 🙂

Modigast idag var herr blå som snabbt knatade iväg i snön..

..dock tätt följd av fröken rosa 🙂

Efter detta har det blivit häng i kök och valphage resterande del av dagen och inte verkar småttingarna missnöjda med det heller. Och högst på dagens topplista blev definitivt att leka och mysa i den nygamla hundsängen som nu har fått flytta in i valphagen 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

4 svar »

  1. Så gulliga😍 Det tar kanske ett tag till innan de blir riktiga ”Snow dogs”. Harry älskar att ligga i snön och hålla utkik. Helt plötsligt vill han in, tar ett varv runt huset och sen ut igen. Han skäller inte, viftar bara på svansen då han ser nån han känner😄 Är det någon okänd som går förbi, då kan det bli några skall. Då säger vi till den okända att säga Hej Harry! Då slutar han tvärt och viftar på svansen istället, ”om dom vet vad jag heter är vi vänner”! Jag satte upp en skylt vid vägen: ”Om han skäller – ropa Hej Harry, då slutar han”. Funkade jättebra😂