Tjejernas tur att glänsa <3

Det blir ju väldigt mkt fokus på valparna här på bloggen måste jag erkänna men deras tid hos oss är ju så kort så det vill till att passa på medans tiden finns! De vuxna får ju också sitt men kameran brukar få ligga kvar hemma då på promenaderna nuförtiden men idag tog jag mig i kragen och tog några foton på våra vuxna juveler i det tidvis täta snöfallet 🙂

Vi tog chansen när småttingarna var mätta och sov förmiddagsvila och det var lika tyst när vi kom tillbaka drygt 1 timme senare men vi hann inte mycket mer än innanför dörren innan det blev full fart på dem 😉

Och efter en stunds busande var det dags för en gemensam vattenpaus..

..och så toppades det hela en stund senare med en lunchrast där det minst sagt börjar bli trångt runt ”matbaren” 😉 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »