Syskon-lika eller vad? ;)

Att gänget överlag är väldigt lika varandra är väl ingen större överraskning för er trogna läsare men dessa två är nog ”värst”. Milo (till vänster) & Ztella är minst sagt syskon-lika och inte bara till utseende utan även till energinivå 😉 ❤

De är allt ett piggt gäng överlag som nu även hittar på en massa bus och ser till att hålla matte på tårna här och det ska inte stickas under stol med att det är himla skönt att de som nu faktiskt sover en stund 😉 . Men så fantastiskt goa, framåt och sociala valpar som ger oss oerhört mkt glädje ❤

Som sagt, nu sover de efter morgonens rush men snart är de nog på g igen och då blir det troligen bland annat en tur ut i stora trädgården i den bleka vintersolen 🙂

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. De är ju vidunderligt underbara fluffbollar😍
    Inte underligt att rasen är så populär, glada och lurviga som de är. Tror säkert att de nya hussarna och mattarna väntar otåligt på att få hem sin lilla valp😁 Vi passade på att valpsäkra hemmet, de flesta mattor togs bort(de gillar att kissa på mjukt underlag), fixade fristad för katten, tog bort alla sladdar från golvet och mycket annat😅 Jag köpte också en begagnad sittbarnvagn för Harry så han kunde följa med på långpromenader, så söt han var! Funkade förträffligt 😊

  2. Tack Anna, ja de är allt ett ljuvligt gäng 😍
    Hihi, ja förberedelserna hos de nya hemmen pågår nog nu för fullt och det kan behövas 😂😍