Senaste nytt ang Eurasierhelgen 2023

Då börjar bitarna så smått falla på plats när det kommer till aktiviteterna på Eurasierhelgens lördag iallafall 😉 . Bokat än så länge är:

Kl 9,30 superduktiga Anna Frisk tar hand om er i ca 2 timmar och börjar med teori utan hund ca 30 minuter för att sedan gå vidare med att gå fint i koppel, följsamhet samt avslutar med ringträning 🙂

Ca 12,00 Lunch

13,00 Föreläsning av Åsa Sjöberg. Några av er har lyssnat på henne innan men det är många år sedan hon var med sist så en uppdatering är definitivt inte fel 😉 Åsa kommer att prata om ämnet Laga din egen hundmat. ”Det är mycket lättare än du tror! Maten doftar gott och är näringsrik. Maten kan lätt anpassas till hundar med hälsoproblem. Du får en gladare och friskare hund. Ämnen som tas upp är hundens näringsbehov, hundens matsmältningssystem, hur man komponerar ett recept, vilka råvaror som är lämpliga, vilka kosttillskott som kan behövas

Ca 15,00 Överlidahunden där samma klassar som tidigare är med, alltså valpar 4-6 månader, valpar 6-9 månader, vuxen hane, vuxen tik samt veteranklass fr 8 år. Även i år sponsrar familjen Ahl-Ludvigsson klassen ” Mesta naken-eurasier” tack till er igen för detta ❤

Ca 18,30 Gemensam grillkväll

Så ser schemat ut än så länge men vill någon snäll människa fixa en tipspromenad åt oss alla på fredagskvällen så tar i tacksamt emot detta och givetvis om någon vill sponsra med något, stort som smått så tackar vi inte nej till detta heller 😉 .Bara skriv ett pm eller sms till 070-3474822 om ni vill hjälpa till med något? ❤

Varmt välkomna till…

Kategorier:Uncategorized

3 svar »

 1. Hej!
  Jag måste tyvärr meddela att vi inte kan komma i år trots att vi anmält oss och bokat stuga. Vår äldsta dotter har nämligen bestämt sig för att gifta sig denna helg vilket naturligtvis måste få företräde. Tråkigt att detta skulle sammanfalla men vi kommer nästa år istället. Om ni inte kan hyra ut stugan till någon anna så betalar vi naturligtvis ändå. Tacksam om jag kunde får en bekräftelse på att du fått detta meddelande så jag vet att det kommit fram som det ska.

 2. Hej!
  Trist att ni inte kan komma men givetvis måste ju ett bröllop gå före!
  Jag har flera på väntelista för stuga så det ska nog lösa sig. Kollar med dem och återkommer till dig så fort jag fått besked 😊

  Mvh Jeanette

  Skickat från min iPhone

 3. Hej!
  Trist att ni inte kan komma men givetvis måste ju ett bröllop gå före!
  Jag har flera på väntelista för stuga så det ska nog lösa sig. Kollar med dem och återkommer till dig så fort jag fått besked 😊

  Mvh Jeanette