Vi laddar för Eurasierspecialen :)

Imorgon sticker vi till Hökensås camping för att heja på tre av ”våra” bebbar som ska ställas ut på Eurasierspecialen. Så glad och tacksam för att vi vill visa upp era godingar, alltid kul att få en bedömning även om de i mina ögon alltid är världens finaste, oavsett om de ställs ut eller ej ❤ . Som sagt, tre av Malou & Louie’s valpar kommer…

Finaste Zorro ❤
Sötaste Zelda ❤
Underbara Zalle ❤

..och jag ser verkligen fram emot detta och är minst lika nervös även om jag själv inte ska ställa någon hund denna gång 😉 . Malou är ju fortfarande en ”naken-fis” och Jill fäller så denna gång är vi enbart hejarklack istället, inte dumt det heller faktiskt 😉

Ha det gott alla!

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Synd att de inte har ”Bästa nakenhund”, då hade Malou o Jill kunnat tävla, de också😊