Eurasierhelgen 2016


Ja jag vet att ni tålmodigt väntat men nu äntligen så är det bokat och datumet som gäller för årets eurasierhelg är 16 – 18 september och platsen är som tidigare Överlida Camping 🙂

distance (1)Samma koncept som tidigare år gäller, alltså först till kvarn till stugorna är vad som gäller och jag säger av erfarenhet, vänta inte för länge, de går åt som smör i solsken ;). Vi har alltså bokat samma stugor som innan, alltså 9 stycken..

PicMonkey Collage1

..samt 2 stycken..

PicMonkey Collage3

Förutom ovanstående stugor så finns det också tält/husvagns/husbils-platser att boka till priset av 215 kr/dag plus el/kWh: 1,40.

Och självklart kan man också bara vara med över dagen om man hellre vill det av olika anledningar eller även komma utan hund, detta är ju ett ypperligt tillfälle för er som går i ”eurasier-tankar” att lära känna rasen bättre 🙂

Programmet för i år är än så länge långt ifrån klart men en gemensam promenad på ankomstdagen den 16/9 blir det och på lördagen kommer canineopat Marie-Louise Granholm från UPH och erbjuder er en koll av er hunds muskelstatus. Och såklart blir det en repris av den berömda utställningen Överlidahunden, vad annars? ;). Men såklart jobbar jag på fler saker att kunna erbjuda er och återkommer om det så fort det är klart :). En ny sak för i år är dock det att vi kommer att ta ut en liten kostnad per person, något som vi inte gjort innan men efter påpekande från flera av er deltagarna förra året om detta så har vi beslutat om att vi lägger på 50 kr per person på stug- eller husvagnspris och dessa pengar går självklart oavkortat till priser med mera, hoppas ni som påpekat detta nu är nöjda 😉 och ni andra tycker att det låter okej? 🙂

Så var nu snabb på tangenterna om ni vill vara med på denna helg där vi varmt välkomnar nya som ”gamla” eurasiervänner :).  Boka med en kommentar här på bloggen, under inlägget på facebook eller via telefon eller sms på 070-347 48 22.

Varmt välkomna!

Kategorier:Uncategorized

9 svar »

  1. Kul att det blir av i år igen! Jag bokar gärna en tvåbäddsstuga om det finns kvar 🙂

  2. Men se på fan! Jag är ledig. Vi kanske kommer ner under lördagen, om jag inte måste plugga.

    Kram