Eurasierträff!

Nu har snart alla tjejerna här löpt färdigt och det innebär att vi äntligen kan sätta ett datum för vår årliga vårträff här hos oss på Ögärdet i inre Halland. Vi tänker oss lördagen den 22 april klockan 11.00, lite kort varsel jag vet men hoppas många kan/vill komma ändå? 🙂 . Alla är varmt välkomna, nya som ”gamla”,  oavsett om man har en euraiser eller om man bara är nyfiken på rasen. Dock så måste löptikar stanna hemma och det av hänsyn till hanarna. Ta med egen fikakorg så ser vi till att det finns grill tänd för de som vill. Träffen startar med en gemensam promenad i omgivningarna för att sedan avslutas med fika för de tvåbenta och fri lek i vår inhägnade trädgård för de fyrbenta 😉

Så varmt välkomna alla, antingen ni redan är stolta ägare till en eurasier eller om ni är nyfikna på rasen så detta är dagen för er! :D. En heldag med eurasier i alla dess färger & former är väl perfekt ur många synvinklar, kan knappast ge en bättre bild och uppfattning om vår härliga ras eller? Och sedan att det ges möjlighet att prata med alla goa ägare gör väl saken bara ännu bättre? 🙂

0420

 Anmälan gör ni här på bloggen genom en kommentar eller under inlägget på facebook, allt för att vi ska ha en liten aning om hur många som dyker upp :). Vid frågor så når ni mig på 070-347 48 22.

Kategorier:Uncategorized

6 svar »

  1. Åh va synd! Då ska vi döpa vår lille gosse. Men hoppas ni får en fantastisk dag☀️ Kramar från rajah med familj💝

  2. Ååh, men va roligt! Synd bara att ni bor nere i Halland! Är lite långt att åka från Sundsvall, bara för att träffa goa hundar! Annars hade jag lätt kommit och tagit med min samojedtik! Hon skulle nog trivas som fisken i vattnet tillsammans med alla eurasier!