”My precious”

Nu skulle man av rubriken att döma tro att det mycket väl skulle kunna handla om denna tjejen ❤

DSCN0283

Och absolut är Tindra mycket värdefull för mig men i detta fallet handlar det faktiskt om en helt annan sak, en för tidig födelsedagspresent som gjorde mig precis lika glad som ett barn på julafton 😉 . Nu är ni allt lite nyfikna va? Och jag ska inte hålla er på halster längre utan får jag lov att presentera; ”My precious”

PicMonkey CollageEn kompaktkamera med en systemkameras egenskaper och som grädde på moset, härligt röd 😀 . Med andra ord, en perfekt följeslagare på promenaderna här framöver! Ja ni förstår att denna för tidiga present är uppskattad här, tack än en gång min älskade äkta hälft ❤ .

Nu kan jag äntligen zooma in ordentligt igen efter att mitt förra objektiv gick sönder för några veckor sedan, ja ni förstår att saknaden här har varit stor 😉 . Och såklart skulle den testas lite här idag, många nya funktioner att lära sig men ack så roligt! Fotot på Tindra ovan var ett av de första jag tog, följt av en ”close-up” på plommonträdet..

DSCN0266

..lite bus..

DSCN0003

..samt icke att förglömma, en klöv-slickande stut 😉

DSCN0289

Och avslutningsvis en ”gubbe i månen” 🙂

DSCN0443

Japp, styrkan på detta objektiv är det minsann inget fel på och imorgon ska det utforskas vidare och troligtvis kommer det väl ett eller annat bildbevis här skulle jag tro 😉

 

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »

  1. Så rolig bild av klövtvagningen! Och månen, galet läckert bild, på en sån liten kamera!! för 3800kr. Superläckert! Tack för alla fina bilder att titta på!