Glad Påsk!

Eller glad och glad, nu kom jag tyvärr inte iväg till Blåkulla och allt bara för den förbannade blåstens skull. Kvasten var ju finputsad och startklar, skippade kitteln i år mot en ”bag-in-box” och hade lånat ett kattskrälle och allt till ingen nytta! Just när Hasse hade vinkat av mig och jag var på g att lyfta så kom kastvinden från helvetet och in åkte jag i närmaste träd. Inte mycket kvar av min kvast kan jag lugnt påstå trots att jag hade satsat på en lite dyrare modell i år 🙂

Men inte hjälpte det utan jag får istället åka med till Stockholm och träffa en massa härliga människor och det är inte fy skam det heller ;). Så alla mina kära med-häxor därute, ni får allt försöka klara er utan mig på Blåkulla i år :D.

Från oss alla till er alla, en riktigt..

0831

Kategorier:Uncategorized

6 svar »

 1. Aj då! Ja inte kom jag iväg heller, jag tog Gustavsbergsbussen istället 😦 Verkligen inget vidare, trodde
  att det var över här i huset.
  Önskar er en riktigt Glad Påsk!
  Kramen

 2. Sygg kvast 🙂 Är sjukt höjdrädd så för min del är det kört med Blåkulla 😉
  Stockholm däremot skulle jag mycket väl kunna tänka mig 🙂 Ha det nu så kul och kör så det ryker i utställningsringen!!!

  Kram och Glad Påsk ❤