Ståtlig!

Ja jag vet att jag är mer än partisk 😉 men det var ändå min första tanke när jag såg denna bild på vår ”lilla” Jill som jag tog igår på stranden..

088Jisses som hon har utvecklats och har nu verkligen blivit stora damen även om hon nog alltid kommer att ses som ”den lilla”, både av oss och storasyrrorna. Ja det är minsann inte lätt att vara minstingen i familjen även om man gått förbi syrrorna både när det gäller tyngd och höjd. Men det tas det ingen som helst hänsyn till utan bossen Zelda styr med säker hand sin lilla flock och de andra två vet mer än väl sin plats och gör som bossen bestämmer 😉 😀

Nu stundar sista arbetsdagen innan en härlig 4-dagars ledighet väntar med äventyr i Stockholm. Då blir det ett kärt återseende med Tindras uppfödare, utställning med mera. Och ja – kameran åker med!! 😀

Ha det gott alla!

 

Kategorier:Uncategorized

2 svar »